Go to all Exhibitions

HAZ DE LUZ de Rosanna Casano

DSCF9377 Pigment Gallery Galería de Arte en Barcelona HAZ DE LUZ de Rosanna Casano

L’artista Rosanna Casano inaugura la seva segona exposició individual a Pigment Gallery.

Per a aquesta ocasió, Casano presenta una nova sèrie d’olis sobre paper sota el títol “Haz de Luz”

Segons l’artista pintar és aturar el temps, fer-ho matèria, un exercici de constància i atenció a les transformacions. Per això, a través de les peces Casano construeix espais de reminiscències, llocs de la memòria, banyats d’una permanent atemporalitat.

Durant el procés de creació Rosanna dota l’obra d’una textura mineral sobre una capa d’oli molt fina prèvia. Aquesta textura creada a través del traç dota les seves obres d’un relleu irregular a través del qual dibuixa la memòria d’un temps atàvic. Aquest procés aporta a l’obra d’una història -fins i tot la seva pròpia-, un moment que queda gravat i es converteix en una finestra perquè l’espectador recorri el seu camí.

Les obres de Casano es caracteritzen per la base formal de la geometria i la predominància de les textures. Les peces d’aquesta sèrie s’ofereixen com un joc visual on l’abstracció i la figuració convergeixen creant una atmosfera de sorpresa davant el color i la matèria. Aquesta ambigüitat i multiplicitat dóna la llibertat a aquell que veu lobra de realitzar la seva pròpia interpretació.

El títol “Haz de Luz” fa referència a un ímpetu de claredat i de llum no usada. En aquesta mostra Casano utilitza tonalitats més vibrants i clares a les empleades en peces anteriors. Aquesta selecció respon a la seva pròpia intuïció, deixant que cada color li transmetés una cosa diferent per després plasmar-ho a l’obra. El resultat és aquest efecte de llum que inunda l’exposició.

Vols subscriure't al butlletí d'informació?Notícies

PIGMENT GALLERY | Política de privacitat | Política de cookies | Clausules formularis