Pigment Gallery

Pigment Gallery va ser fundada a Barcelona el 2016 per Ferran Josa amb la intenció de connectar amb un públic sensible als canvis que s’estan produint al món de l’art i al món en general.

Compromesos amb aspectes com el canvi climàtic, l’educació, el respecte pel medi ambient o l’empoderament de la dona, la galeria ha realitzat diverses exposicions i col·laboracions que apunten en aquesta direcció. La seva línia de treball, formada per artistes contemporanis, inclou joves promeses i artistes més consolidats de l’escena catalana, espanyola i internacional. La seva cuidada selecció, fruit del gust eclèctic del seu fundador, parteix d’una figuració moderna i s’endinsa en altres corrents on podem trobar obres d’artistes hereus de l’abstracció nord-americana, de l’informalisme matèric o les geometries abstractes.

Amb una important presència al mercat internacional gràcies a la participació en fires com ArtParis, Kiaf a Seul o Estampa, entre altres, Pigment compta actualment amb dues galeries a la ciutat de Barcelona, una petita galeria a Palma de Mallorca i Pigment Paris en ple barri del Marais.

ferran josa pigment gallery galeria arte barcelona Pigment Gallery Galería de Arte en Barcelona Sobre nosaltres

Sobre Ferran Josa

“Amante del arte, trotamundos y un galerista hecho a sí mismo.” La Vanguardia

Ferran Josa (París, 1969), després de 16 anys com a director adjunt de la Sala Parés, la galeria d’art més antiga d’Espanya, va decidir obrir Pigment Gallery l’any 2016. La seva missió, connectar l’art contemporani amb qualsevol persona que tingui sensibilitat i inquietud per explorar la riquesa que s’amaga darrere d’una obra. Reclama que, cal valorar l’art, ja que és part de la nostra ànima col·lectiva i patrimoni personal.

Continuant amb aquesta finalitat, ha obert l’any 2021 una galeria a París.

“Les exposicions sempre han d’intentar sorprendre el visitant. Qualsevol persona que senti cert interès pel món de l’art connectarà amb la línia artística que proposem, una mica eclèctica, però basada en la meva selecció personal. Des de la galeria el que intentem és vendre il·lusió a cada persona, que en definitiva sou vosaltres els que construiu la vostra pròpia col·lecció. Mai m’he considerat un venedor de quadres, tan sols un assessor que ajuda en el procés. La decisió final la té sempre el client”.

Su obra desktop Pigment Gallery Galería de Arte en Barcelona Sobre nosaltres

Equip

Maria Munujos

foto maria Pigment Gallery Galería de Arte en Barcelona Sobre nosaltres

Carles Torrelles

Retrato Carles Pigment Gallery Galería de Arte en Barcelona Sobre nosaltres

Marta Elena

foto matra Pigment Gallery Galería de Arte en Barcelona Sobre nosaltres

Contactar

Su Nombre(Required)

Vols subscriure't al butlletí d'informació?Notícies