Pigment Gallery Barcelona

La nostra galeria a Barcelona

A la frontera entre l’Eixample i Ciutat Vella es troba el carrer Trafalgar, que reclama el seu protagonisme com a destí imprescindible per als interessats en l’art. Al número 70 es troba Pigment Gallery, a pocs metres d’altres importants galeries com Galeria Senda, Bombon Projects, Dilalica, Uxval Gochez i LAB36.

Pigment Gallery s’ha convertit en una de les galeries d’art contemporani més reconegudes i benvolgudes de Barcelona. La línia artística de la galeria es basa des de la figuració moderna a l’art abstracte més pur, en diverses tècniques i adaptant-se conceptualment a les exigències del nostre temps.

L’objectiu de Pigment Gallery és fer arribar l’art contemporani als curiosos i sensibles a l’art, aportant emocions per sobre de tot. Hereus d’il·lustres mestres espanyols com Miró, Tàpies, Chillida… els artistes de Pigment Gallery gaudeixen de reconeixement mundial gràcies a la presència de la galeria en les fires d’art contemporani més importants del món (els Estats Units, Corea, grans capitals europees…) o en museus, grans col·leccions i fundacions.

Vols subscriure't al butlletí d'informació?Notícies