Van Ray
Düsseldorf, 1984 (Alemanya)

L'artista d'art de Carrer alemany Van Ray va créixer sota la influència del parisenc “Pochoir Moviment” durant el Eighties en la ciutat alemany de Düsseldorf.

Arran d'aquesta força primerenca d'aquesta classe d'art, el qual prevalent implica art com una expressió de crítica social en públic, va començar per expressar la seva vista pròpia de societat amb l'ajut de Grafit. A causa de maduració personal i va desenvolupar capacitats de tractar ubiqües problemes socials i polítics de la societat Occidental, Van Ray va ampliar seu artístic a mà destreses per reurbanitzar mètodes com utilitzar estergidors, adhesius, pasta-ups i escultures. Aquest desenvolupament incremental és també plasmat en la seva feina de públic.

En la base de seu per ara destreses artístiques dominades Van el raig va ser supervisat en dibuixar i pintar per la Susanne bé sabuda Ristow, aquest procés extens no li va impedir des de simultani 3D animació i experiments de visualització.

Arran d'un personal embolica en 2007, acompanyat per un moviment a Colònia, Van Ray va dur aquesta oportunitat d'establir la col·laboració d'artista “fancyroom” es podria veure quin com un elabora intentar crear una simbiosi de disseny i art de carrer. Els resultats van ser utilitzats per diverses fabricacions tèxtils com part dels seus productes. Van Ray va arrencar simultàniament per oferir accés de públic general a feina impresa principalment per exhibicions.

Avui dia Van Ray treballa plasmant una fusió de Street art i Pop art, retenint els elements bàsics de moda artística distintiva seva sense loosing vista de seu va pretendre crítica social. Les seves marques de feina recents utilitzen de diverses tècniques (pintura d'Aerosol, pintura Acrílica, Collage i Décollage) en ferro o llistons de fusta fulls. es poden contemplar aquests arranjaments en galeries també en Alemanya com en Xina.

En aquests darrers anys, la seva feina ha crescut enormement i ha obert a molts altres països com els EUA, Dinamarca o Espanya.