Penélope Clot
Barcelona 1975

Nascuda al 1975 a Barcelona, ciutat on resideix. S’inicia en el món de l’art amb els estudis relacionats amb la laca japonesa (2000-2001) i el gravat (2002-2003) a l’escola Massana. Entre 2005 i 2006 cursa estudis de dibuix i perspectiva a l’escola Da Vinci de Barcelona.

Es defineix com autodidacta per definició i per convicció: “Quan alguna cosa t’apassiona, t’inquieta i és el motor de la teva vida, no pots més que formar-te constantment. La recerca i l’experimentació porten implícites la paraula formació”.

Artista apassionada, formada avaries disciplines artístiques. Troba la seva inspiració passant gran part del seu temps a l’aire lliure, on s’impregna de formes, colors y textures. Al retornar al seu estudi, registra aquestes impressions. Un treball minuciós, silenciós de capes superposades transparències i veladures harmonioses.

Penélope Clot treballa paral·lelament en dues línies. Un anomenada Vínculos, pura matèria, on el procés de treball de la seva ànima queda remoguda i pertorbada. I, l’altre s’anomena Identidades, espai en el que busca i troba equilibris. Vinculos i Identidades, dues maneres de trobar i representar la nostra essència, el lloc que ens habita i el que habitem, un present continu en perfecta unió.